"Welkom op de site van BlaasVaak, een klassiek blaaskwintet"

Concertagenda

 13 december 2020 15u45

BlaasVaak speelt deze dag op een bijzondere plek voor mensen met geheugenproblemen. Makkelijke lichte muziek met een vrolijke twist.

Locatie: De Herbergier Bartlehiem. Besloten concert.


www.herbergier.nl/bartlehiem

Bijzondere zorg op een unieke plek:

Kleinschalig wonen voor mensen met geheugenproblemen. Wij maken iedere dag weer onvergetelijk voor de mensen die bij ons wonen. Door de kleinschalige opzet van ons huis is er een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Dat maakt persoonlijke aandacht mogelijk voor onze gasten. Wij bieden zorg aan mensen met de ziekte van Alzheimer, vasculaire dementie, Lewy Body dementie, Parkinson dementie of een van de andere vormen van dementie. Ook mensen die door een andere oorzaak geheugenproblemen ondervinden kunnen bij ons terecht.


Gewoon doen

Onze specialiteit is: gewoon doen. Samen praten, eten, spelletjes doen, wandelen, aardappel schillen of groente snijden en samen leven. Wij sluiten ons aan bij de belevingswereld en gewoonten van onze bewoners. Om hen een gevoel van 'thuis zijn' te geven. Zo gewoon mogelijk. Dat maakt ons zo bijzonder.


Liefde en aandacht als beste medicijn

We kijken verder dan alleen het gebruik van medicijnen. Zorgen voor beweging, voldoende activiteiten, naar buiten kunnen, samen zingen en eventueel een borreltje voor het slapen gaan zorgen net zo goed voor een goede nachtrust. Of voor minder onrust. En het allerbeste medicijn is liefde en persoonlijke aandacht. Daar gaan we voor.

31 december 2021 16u

Geloof het of niet..BlaasVaak vertelt sprookjes! De bekende muzikale vertelling van Sergej Prokofjev is gearrangeerd door blaaskwintet “BlaasVaak”. Een muzikaal hoogstandje voor het gehele gezin, Een kindervoorstelling voor jong èn voor niet meer piep.Locatie: WTC, nadere info volgt.