"Welkom op de site van BlaasVaak, een klassiek blaaskwintet"

Concertagenda

3 maart 2019

 

Ode aan Henk Tromp

Op uitnodiging van de componist Henk Tromp zal Blaasvaak optreden in het Middenhuis Zutphen.Henk Tromp is nog immer een actief in de muziek. Vroeger in de uitvoering, tegenwoordig ook als componist (zie ook www.henktrompmuziek.nl).

 

Blaaskwintet Blaasvaak voerder eerder een blaaskwintet van zijn hand uit. Henk Tromp toonde zich enthousiast en schreef speciaal voor dit ensemble zijn tweede blaaskwintet dat hier in première gaat. Blaasvaak zal het concert verder opluisteren met nog enkele andere werken uit haar repertoire.

Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32, 7207 GN Zutphen

Aanvang concert: 15u

 

Kaartinfo: volgt

10 maart 2019

Lekker eten combineren met diverse thema’s, activiteiten en vooral veel muziek en theater! In de oude sigarenfabriek “Cuba” aan de Waterhoenstraat te Sneek, hebben Barry Diphoorn en Bob Rouwhorst een unieke sfeer weten te creëren. Met beider creativiteit is deze locatie geworden tot de grootste, creatieve Huiskamer van Sneek

 

Lewinski staat voor een ongedwongen sfeer, thuisgevoel, samen, en is toegankelijk voor iedereen. In de ‘grootste huiskamer van Sneek’ zijn ook allerlei spelletjes waarmee ook de kids zich uitstekend kunnen vermaken.

 

Kom langs en geniet van een heerlijke middag/avond waarbij u naast het georganiseerde programma eventueel ook een heerlijke maaltijd krijgt voorgeschoteld! Op 10 maart zal Blaasvaak in Lewsinki een leuk en afwisselend programma ten gehore brengen.

 

Reserveren vooraf is immer noodzakelijk. De kosten van een maaltijd bedragen altijd €15,00.

Locatie: Lewinski, Waterhoenstraat 2, 8601 XT Sneek

Aanvang concert: 15u30 (https://www.lewinski.nl/#)

 

Na afloop (va. 18:00 uur) een hapje mee-eten? Ook dat is mogelijk! Reserveer je maaltijd via de website van Lewinski. Ook eventuele dieetwensen graag vooraf aan ons doorgeven.

 

www.lewinski.stager.nl/web/tickets/286280?fbclid=IwAR1cnVbi5vWJAIDsfdwm9Am9sxmFJCAe0TRQ_PguYXCMQRIn5OGbwR8U3pE

 

VVK concert: €5,-

mee-eten na afloop: €15,-

8 juli 2019

Concerten op Terschelling

Kom op maandagavond luisteren naar Blaasvaak: Klassieke muziek met een glimlach. Onderhoudende muziek die voor iedereen toegankelijk is. Spannend genoeg om te verrassen, vertrouwd genoeg voor een avondje aangenaam luisterplezier: 'Unplugged' en ambachtelijk!

Locatie: Midsland (Terschelling), Hervormde kerk

Aanvang concert: 20u-21u30

 

Kaartinfo: volgt